Natus

Natus Medical Inc. / USA

Natus Medical Inc. / USA este producãtorul mondial de top in domeniul neurofiziologiei. Natus acopera o gama foarte larga de sisteme EEG, LTM, PSG, IOM, NCS/EMG/EP produse de Nicolet, Dantec sau Xltek.

​​

Nicolet_v32_System_Cart_Angle Sistemele NicOne®  EEG, LTM, PSG cu sau fara video si inregistrari ambulatorii ale producatorului Nicolet. Numele Nicolet este cunoscut in toata lumea ca fiind una dintre cele  mai puternice firme din domeniul neurofiziologiei.
Dantec_Keypoint_G4_Cart_AngleDantec_KeypointFocus_Laptop_Angle Sisteme NCS/EMG/EP ale producatorilor Nicolet  (Viking®) si Dantec (Keypoint®) fixe sau portabile. Aceste sisteme pot fi considerate cele mai puternice sisteme in domeniul NCS/EMG/EP.
XLTEK_Protektor32_Cart_Angle Sisteme de monitorizare intra-operatorie produse de Xltek. Sistemul Protektor® cu 16 sau 32 canale pentru monitorizare IOM este unul dintre cele mai performante sisteme de monitorizare neurofiziologica in sala de operatie.
Nicolet_ICU_Monitor_Camera_Front Sistem Nicolet pentru monitorizare ICU a functiilor neurofiziologice.
Stimulator cortical ce poate lucra singular sau in combinatie cu sistemul EEG NicOne. Comanda este integrata in sistemul EEG NicOne.