Wireless EEG

Despre noi

Principala noastră țintă pentru piața din România este neurologia, în special neurofiziologia și neurochirurgia.

Produsele Noastre

Sisteme EEG produse de EMS GmbH. / Austria Sisteme EEG produse de Natus Medical Inc. / USA

Sistem EMG produs de EMS GmbH. / Austria Sisteme EMG produse de Natus Medical Inc. / USA

Sistem EMG produs de EMS GmbH. / Austria Sisteme EMG produse de Natus Medical Inc. / USA

Sistemele produse de firma germanã BrainLAB GmbH ating cele mai avansate tehnologii utilizate în neuronavigatie.

Sistemele pentru stimulare magneticã produse de firma danezã MagVenture ApS pot fi considerate cele mai evaluate stimulatoare magnetice aflate pe piata mondialã.

Sistemele Doppler (only) produse de firma germanã Compumedics Germany (DWL) GmbH sunt cele mai performante sisteme de analizã vascularã aflate în acest moment pe piatã.

Firma noastra are capacitatea de a oferi o gama extreme de larga de accesorii si consumabile pentru EEG, EMG, LTM si PSG. Ne ocupam atat de sistemele noi, instalate in ultimii ani, cat si de sisteme care au o perioada de utilizare mai indelungata si care solicita accesorii si consumabile noi.

Firma noastra oferã suplimentar, ca o conexiune cu activitãtile de investigatii neurofiziologice si consumabile si accesorii EKG sau Pulsoximetrie. Vã stãm la dispozitie atât cu accesorii (cabluri de diferite tipuri, conectori) cât si cu consumabile (electrozi diferiti).

Suport

Firma noastră oferă service specializat pentru toate sistemele instalate pe piața românească. În mod curent, oferim service în max. 48 ore în teritoriu si în max. 24 ore în București. Aceasta dacă au fost respectate procedurile de solicitare service sau dacă există un contract ferm de service.

Contact

  • +4021.2124366 | +40722622552
  • Sos. Stefan cel Mare 1-3, Bloc Perla, Sc. 1, Apt. 2, București 011736

Informatii Privind G.D.P.R.

Pentru mai multe informatii privind protectia datelor personale, apasati aici.